sâmbătă, 6 iunie 2009

Cronica ultra' Sfantu Gheorghe - Ojdula

Astazi, 6 iunie 2009, a avut loc ultimul meci de pe teren propriu al echipei Viitorul Sfantu Gheorghe. USG a pregatit pentru acest meci prima coregrafie care a fost facuta vreodata pe stadionul din orasul nostru. Astfel, ne-am prezentat cu 2 steaguri mari de 3/3 metri si 24 de steaguri mici, toate de fluturat. Si pe plan vocal am avut o prestatie foarte buna, brigada noastra cantand pe toata durata partidei, indiferent de scorul de pe tabela. In momentul in care Tomi a egalat pentru formatia noastra, toata echipa s-a indreptat catre sectorul ocupat de noi, moment in care ne-am amintit cu totii de patania lui Claudiu Raducanu. Gardul pe care am sarit s-a rupt sub greutatea noastra, dar, din fericire, nimeni nu a fost ranit. Echipa a continuat sa atace, impinsa de la spate de cantecele noastre, dar tabela a ramas neschimbata pan ala finalul partidei, astfel ca jocul s-a incheiat nedecis, 1-1.

Stim ca jucatorii si-au dorit foarte mult aceasta victorie pentru noi, dovada si faptul ca cei care au fost schimbati au venit langa noi, in peluza, si Vasi chiar a avut un tricou pe care scrisese "100% FOR YOU". Dezamagirea care se putea citi la final pe fetele fotbalistilor nostri care s-au prabusit pe gazon si faptul ca au sarit pe geam din vestiar ca sa incinga o hora alaturi de noi, a fost o dovada de afectiune din partea lor care nu poate decat sa ne motiveze mai mult si sa luptam pentru a salva echipa de la desfiintare. Baieti, stim ca v-ati dorit sa invingeti, dar norocul nu a fost de partea voastra. Oricum, dupa cum am cantat si in peluza: "Pentru noi, sunteti campioni!" Nu va lasati.

P.S. Sa nu uitam nici de Cristi Moldovan care si-a amintit de unde a pornit si, intors din Spania, unde evolueaza pentru o echipa din divizia a 3-a, a jucat astazi pentru noi.

4 comentarii:

  1. Va multumim, pt. tot ce faceti pt. noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Placerea e de partea noastra, Butuc!

    RăspundețiȘtergere
  3. baieti eu stau in cipru si intru de multe ori pe romanian ultras!vam vazut acolo si vreau sa va urez bafta in continuare si sa sustineti echipa locala!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari ptr. coregrafie....mult respect de la Alba Iulia

    RăspundețiȘtergere