marți, 2 iunie 2009

Sanzieni - Sfantu Gheorghe

Asa cum se cuvine, brigada noastra a facut si prima deplasare. Bine... doar 4 dintre noi... Duminica, 31 mai 2009, am urcat in autocarul echipei si am pornit alaturi de jucatori spre Sanzieni. Odata ajunsi acolo am pus steagul pe gard si am asistat atat la meciul copiilor cat si la cel al echipei mari. Aportul vocal a fost direct proportional cu numarul membrilor prezenti, deci nu ne prea putem mandri cu faptul ca am rupt gura targului.

Nici echipa nu a reusit sa invinga, chiar daca a dominat meciul si, in final, a trebuit sa ne multumim cu un 1-1 care nu face decat sa acuze consiliul local ca nu investeste bani in aceasta echipa.

La intoarcere s-a cantat mai mult in autocar decat la meci (nu putem spune stadion pentru ca locul de disputare a partidei este departe de ceea ce inseamna stadion), jucatorii intrand si ei in hora noastra.

Ajunsi acasa, am plecat fiecare la casa lui multumiti ca am dus la bun sfarsit si prima deplasare si cu gandul ca pe viitor vom avea cat ami multe realizari.

PS: La urmatorul meci vrem o victorie, baieti!

PPS: Voi reveni si cu poze de la acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu